De Abdij van Dokkum

Restaurant

Food 4

Rest 4restaurant_menu

Restaurant

Respect, respect voor het dier, het product, de gasten en het vak.

Wij werken waar mogelijk met biologische, kwalitatief hoogwaardige en dagverse ingrediënten. We gebruikten vlees van eerlijke boederijen. vis die eerlijk gevangen is (het liefst nog aan de lijn gevangen), veel “vergeten” groenten en kruiden uit ambachtelijke tuinen. Dit alles bij voorkeur uit onze eigen streek. Bij ons zult u geen “plofkip” of “megastal” producten aantreffen.

Alles is puur natuur… (bio)logisch!

 

 

Met zicht op de markt zit u heerlijk in ons klassieke restaurant en geniet u van de moderne Franse keuken. Met veel plezier bereidt onze keukenbrigade de mooiste gerechten voor u.

U kunt bij ons genieten van een fijn stukje vis, een verrassings menu, of onze specialiteit de biologische Chateaubriand, geflambeerd aan tafel. Vraag ook gerust eens om iets buiten de kaart om klaar te maken. We koken met eerlijke (streek) produkten en hebben ons vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Schuif aan in de Abdij van Dokkum en geniet!

Het restaurant is geopend :

voor de lunch van 12:00 tot 15:00 uur ( van maandag t/m woensdag op afspraak)
voor het diner van 17:30 tot 21:00 uur

Ga naar de menu-kaart